• Home
  • Basisverzekering 2022
  • Basisverzekering Nationale Nederlanden 2022

Nationale Nederlanden Basisverzekering 2022

Basisverzekering Nationale Nederlanden 2022

Met € 500,- extra eigen risico krijgt u een korting van € 17,50 per maand.

 

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden weet u zeker dat je altijd goed zit. U hebt een complete basisverzekering, krijgt veel extra services en kiest zelf de aanvullende zorgverzekering die bij uw situatie past. Met de NN app declareert u eenvoudig zorgkosten en heeft u altijd uw zorgpas bij de hand. Maak gebruik van extra services zoals de Gezondheidslijn, de Vraag de dokter app, de SkinVision app of een second opinion door Best Doctors. Als klant krijg u extra voordelen zoals korting op sportscholen, brillen en zorghulpmiddelen  

Vanaf 2022 is deze basisverzekering een zogenaamde combinatiepolis. Dit houdt in dat u zelf uw arts, ziekenhuis of specialist kiest. De vergoeding bedraagt in de meeste gevallen 100% van de rekening. Alleen voor niet-gecontracteerde GGZ, wijkverpleging en fysio- en oefentherapie maakt Nationale Nederlanden een uitzondering. Deze niet-gecontracteerde zorg wordt 75% vergoed:. Uiteraard wordt een gecontracteerde fysiotherapeut of wijkverpleging wel 100% vergoed. Hiervan heeft Nationale Nederlanden zoveel gecontracteerd dat wij de polis van Nationale Nederlanden gewoon restitutie blijven noemen.

Basisverzekering Restitutie € 130,79,- / € 112,90(€ 500,- eigen risico)
Wilt u naar een zorgaanbieder waarmee Nationale Nederlanden geen overeenkomst heeft gesloten dan volgt vergoeding tot het (maximum) tarief dat op dat moment is vastgesteld op basis van de Wet marktordening gezondheidszorg (Wmg). Is er geen (maximum) tarief op basis van de Wmg vastgesteld? Dan wordt zorg vergoedt tot de in Nederland geldende redelijke marktprijs. U krijgt niet te maken met omzetplafonds en/of onverwachte rekeningen. Wilt u in het buitenland geholpen worden? Neem dan contact op met nationale Nederlanden. De basisverzekering van Nationale Nederlanden heeft naast vrije keus van zorgverlener een aantal interessante extra's zoals: een second opinion van een internationale specialist via Best Doctors® en de SkinVision App waarmee u verdachte plekjes op uw huid checken. Als u geen zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden heeft dan betaalt u € 6,99 voor een individuele smart check en € 24,99 voor 3 maanden onbeperkt gebruik. Bij Nationale Nederlanden krijgt u een jaarabonnement ter waarde van € 49,99. Wilt u de vergoedingen van de aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden bekijken klik dan hier. Voor de tandartsverzekeringen van Nationale Nederlanden kunt u hier klikken

Basisverzekering Restitutie € 130,79,- / € 112,90(€ 500,- eigen risico)
Wilt u naar een zorgaanbieder waarmee Nationale Nederlanden geen overeenkomst heeft gesloten dan volgt vergoeding tot het (maximum) tarief dat op dat moment is vastgesteld op basis van de Wet marktordening gezondheidszorg (Wmg). Is er geen (maximum) tarief op basis van de Wmg vastgesteld? Dan wordt zorg vergoedt tot de in Nederland geldende redelijke marktprijs. U krijgt niet te maken met omzetplafonds en/of onverwachte rekeningen.

Wilt u in het buitenland geholpen worden? Neem dan contact op met nationale Nederlanden. De basisverzekering van Nationale Nederlanden heeft naast vrije keus van zorgverlener een aantal interessante extra's zoals: een second opinion van een internationale specialist via Best Doctors® en de SkinVision App waarmee u verdachte plekjes op uw huid checken. Als u geen zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden heeft dan betaalt u € 6,99 voor een individuele smart check en € 24,99 voor 3 maanden onbeperkt gebruik. Bij Nationale Nederlanden krijgt u een jaarabonnement ter waarde van € 49,99.

Wilt u de vergoedingen van de aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden bekijken klik dan hier. Voor de tandartsverzekeringen van Nationale Nederlanden kunt u hier klikken.

Aanmelden bij Nationale Nederlanden 2022