• Home
 • Basisverzekering 2022
 • Basisverzekering Aevitae 2022

Basisverzekering AEVITEA 2022

Basisverzekering Aevitae 2022

Keuze uit Resititutie, Natura en Budget.

Wat moet u weten over de restitutiepolis (€ 141,95) van Aevitae
 1. Huisarts: Aevitae vergoedt uw bezoek aan en behandeling door elke huisarts.
 2. Ziekenhuis: Aevitae vergoedt de kosten van uw behandeling in elk ziekenhuis.
 3. Medicijnen: Aevitae vergoedt de kosten van medicijnen bij elke apotheek. Soms betaalt u voor medicijnen een wettelijke eigen bijdrage.
 4. Hulpmiddelen: Aevitae vergoedt de kosten van hulpmiddelen van alle aanbieders. Voor sommige hulpmiddelen betaalt u een wettelijke eigen bijdrage.
 5. Wijkverpleging: Aevitae vergoedt de kosten van een wijkverpleegkundige.
 6. Geestelijke gezondheidszorg (GGZ): de kosten van uw behandeling door elke GGZ-zorgverlener.
 7. Zorgadvies en -bemiddeling: Aevitae helpt u bij uw keuze voor een zorgverlener. En als er een wachtlijst is voor uw behandeling

* Verplichtingen: Verandert er iets in uw huishouden (zoals een adreswijziging, geboorte, scheiding of overlijden)? Dan geeft u dat zo snel mogelijk door. Dat kan via e-mail of per post. Ontvangt u een rekening van een zorgverlener? Stuur deze dan zo snel mogelijk in. Dat kan via de mijn omgeving of per post.

Basisverzekering Natura

Heeft Aevitae afspraken met uw zorgverlener? Dan krijgt u hiervoor geen rekeningen. Heeft Aevitae geen afspraken met uw zorgverlener? Dan betaalt u mogelijk een deel van de kosten zelf. Controleer vooraf of Aevitae afspraken heeft met uw zorgverlener voor uw behandeling. Ga hiervoor naar de zorgvinder op de website van Aevitae

Wat moet u verder weten over de naturaverzekering (€ 131,95) (of natura select € 121,95) van Aevitae
 1. Huisarts: Aevitae vergoedt uw bezoek aan en behandeling door elke huisarts.
 2. Ziekenhuis: Gaat u naar een ziekenhuis waarmee Aevitae geen afspraken heeft? Dan betaalt u mogelijk een deel zelf. Bij spoed kunt u naar elk ziekenhuis.
 3. Medicijnen: Haalt u medicijnen bij een apotheek waarmee Aevitae geen afspraken heeft? Dan betaalt u mogelijk een deel zelf.
 4. Hulpmiddelen: Aevitae vergoedt hulpmiddelen van aanbieders waarmee Aevitae afspraken heeft. Voor sommige hulpmiddelen betaalt u een wettelijke eigen bijdrage.
 5. Wijkverpleging: Aevitae vergoedt de kosten van een wijkverpleegkundige.
 6. Geestelijke gezondheidszorg (GGZ): Heeft Aevitae geen afspraken met uw GGZ-zorgverlener? Dan betaalt u mogelijk een deel zelf
 7. Zorgadvies en -bemiddeling: Aevitae helpt u bij uw keuze voor een zorgverlener. En als er een wachtlijst is voor uw behandeling

Soms moet u voor duurdere medicijnen (omdat u zelf de duurder middelen wenst) een wettelijke eigen bijdrage betalen. Dat kan ook gelden voor bijv. orthopedisch schoeisel. U kunt hier een aanvullende verzekering voor sluiten.

Wilt u de vergoedingen van de aanvullende verzekeringen van Aevitae bekijken klik dan hier. Voor de tandartsverzekeringen van Aevitae kunt u hier klikken.

Aanmelden bij Aevitae 2022